ImprEssie 2016 – Het is gelukt!

www.impressie.org

Op 29 januari 2016 is een van mijn dromen uitgekomen… Ik droomde ervan om een concert te organiseren en een uitverkochte zaal te faciliteren zonder dat de mensen zouden weten wie er komt optreden en zonder dat de artiest zou weten wat voor publiek hij/zij zou treffen. En het is gelukt!

Die avond begon ik met het uiten van mijn dankbaarheid richting het publiek, dankzij hen kwam mijn droom uit! Daarna gaf ik zoals altijd de uitleg van mijn persoonlijke ontmoeting met de artiest. ImprEssie ontstaat altijd door bijzondere ontmoetingen op onverwachte plekken en op onverwachte momenten.

Vol trots kondigde ik de geweldige gitarist en zanger Rogier Pelgrim aan. Rogier speelde die avond volledig unplugged, bij zijn verhaal projecteerden we beelden, er brandden veel kaarsjes en af en toe zongen we met de hele zaal mee.

Soms was de zaal echt muis stil. De liedjes van Rogier hebben allemaal een boodschap. Die boodschap in combinatie met zijn stem en zijn verhaal maken zijn optreden indrukwekkend op een inspirerende manier. En dat in de mooiste en kleinste kapel van Amersfoort aan het monumentale hofje de Armen de Poth. Een beter avondje uit kan een mens zich haast niet wensen ;-).  Dank je wel Rogier!

Blij word ik van het feit dat ImprEssie 2016 een maand van te voren was uitverkocht, zonder de naam van de artiest bekend te maken. Dan vertrouwen mensen er dus op dat ik iets bijzonders neerzet. Hopelijk kan ik die basis van vertrouwen voortzetten in het volgende muzikale project dat plaatsvind op 19 maart 2016. Dan pakken we het iets groter aan, dat wordt namelijk een Muzikale Pelgrimstocht.

Liefs,

Essie

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Related Posts

Esther, vertel eens wat meer… 8 februari 2016

Leave a Reply