Ik ga… Going China!

Reizen zou eigenlijk een vak op school moeten zijn!

Van Moscow naar Beijing met de trein met een tussenstop in Mongolië om daar door het woeste landschap paard te rijden. Dat is mijn droom dus dat ga ik doen!

Dit jaar heb ik al een aantal mooie dingen gerealiseerd ImprEssie, Op Zolder! en de Muzikale Pelgrimstocht. Maar momenteel lukken ook een aantal dingen niet, de 3e editie van Op Zolder! heb ik moeten cancellen evenals het IK MAAK DE BAAN DIE IK BEN congres waar ik veel in heb geïnvesteerd, BALEN. Toch lijkt het erop dat dat de bedoeling is zodat ik eindelijk die reis ga maken.

Wat er mislukt? Ik geef mijn energie vanuit volledige aandacht en bevlogenheid waardoor de dingen die ik doe slagen. Ik werk en beweeg vanuit mijn creativiteit, liefde en bezieling, maar in deze maatschappij wordt eigenlijk het tegenovergestelde van je verwacht.  Op dit moment heb ik zoveel weg gegeven, dat ik geen tijd en energie meer over heb om van mijn eigen opdrachten rond te komen en ervan te genieten.

Laatst vroeg iemand me: ‘hoe weet je of iets de bedoeling is?’ Waarop ik zei: ‘dat voel ik, ondanks tegenslagen word ik door een golf meegenomen en ervaar ik dat mijn energie stroomt’. Ik voel aan alles dat het nu de tijd is om die droom te vervullen. De Lonely Planet van China ligt al jaren in de kast en van mijn vriendinnen heb ik mijn eerste Chinese geldbiljetten ontvangen. Tevens zijn er een aantal persoonlijke beslissingen die ik moet nemen en dat kan volgens mij het beste als je de wereld letterlijk aan je voorbij laat gaan. Die trein is dé plek bij uitstek.

Hoe wil je dan op reis als je niets hebt… Dat zoek ik nu uit en daarvoor vind ik vast een oplossing, misschien krijg ik hulp uit onverwachte hoeken IK GELOOF NOG STEEDS IN WONDEREN. Creatief reizen kan best low-budget, tegenwoordig kan je Wwoofen. World Wide Opportunities on Organic Farms je helpt dan 4 tot 6 uur vrijwillig in ruil voor accommodatie en eten en drinken. Sounds like a plan.

Time to go for it!

Esther

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Related Posts

1 year off 1 november 2017
That’s What Friends Are For 24 augustus 2012

Leave a Reply