Heb je ’t al gehoord? Yoga Festival Amersfoort!

Zo’n 3 weken was ik thuis na een jaar reizen. Nog totaal niet op mijn gemak in NL, kreeg in de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan het nieuwe Yoga Festival in Amersfoort.“Al heb nu nog geen idee wat ik dan ga doen JA, DAT LIJKT ME HEEL LEUK!”

WEL NU, zaterdag 16 juni YFA!

Een pakkend Verhaal

De laatste tijd merk ik dat mensen graag van me willen weten hoe ik het allemaal heb aangepakt het maken van zo ’n reis van een jaar. Zowel op praktisch maar ook spiritueel gebied. Voelde je je alleen? Was je gelukkig? Wat was het mooiste? Wat was het moeilijkste? Wat ben je er nou wijzer van geworden? Ben je nu een ander mens? En hoe is het nu om terug te zijn, kan je nog wel aarden? Heel graag deel ik mijn ervaringen met de mensen die dit leuk vinden.

Met Lieve Muziek

Ik heb Dennis Kivit een van mijn muzikale vrienden uitgenodigd om deze samenkomst te begeleiden met mooie liedjes en zijn gitaar. Echt een cadeautje want Dennis heeft een dijk van een stem en schrijft de mooiste en liefste liedjes. Mocht je benieuwd zijn, kijk alvast op zijn site: zenmetden.nl

Interactie in die taxi

Ja natuurlijk! Het is juist leuk om ruimte over te laten voor wat het moment zich aandient. Voor vragen, opmerkingen, spontane ontmoetingen en misschien wel nieuwe inzichten. Dat zijn juist de cadeautjes!

En wat je dromen betreft:

Een kleine verrassing voor de toekomst!

We hopen je te zien 16 juni op yogafestival Amersfoort, klik hier voor meer info! 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Related Posts

Essie miste u en u miste ImprEssie 14 februari 2018
Esther schrijft 11 juli 2019

Leave a Reply